LPwinkel

Wij hebben interesse in je platen-collectie!

www.lpwinkel.nl is doorlopend op zoek naar naar grote (en kleine) collectie's lp's, singles en - in mindere mate - cd's. We zijn overal in geinteresseerd muv klassieke muziek en duitse en franstalige muziek. Complete collecties (bv Bob Dylan, Queen, David Bowie, Bruce Springsteen, Led Zeppelin etc) zijn ook zeer welkom

Heb je iets waarvan je denkt dat het interessant voor ons kan zijn, neem dan snel contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-20417241.

Je krijgt sowieso altijd een reactie van ons. Alvast bedankt voor de moeite!

Jaarbeurs-aanbieding (gratis lp bij bestelling voo

We zijn komend weekeinde weer van de partij op de mega platen en cd-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt ons in Hal 11, kraam 556 waar een gevarieerd aanbod aan pop, (hard-)rock, country/americana, jazz, blues, soul en collector items hebben (ook als het gaat om singles trouwens). Zoals altijd kunnen we evt bestellingen voor je meenemen (niet alles uit ons online-aanbod gaat mee naar Utrecht), dat scheelt je 7.50 aan verzendkosten. En we hebben dan ook nog een leuke aanbieding voor je: als je minimaal 4 lp's vooraf besteld (en betaald) kun je in Utrecht een vijfde GRATIS lp bij ons uitzoeken (twv de goedkoopste lp uit je bestelling)