LPwinkel

Goede kwaliteit, redelijke prijs en snelle en zorgvuldige verzending. Lp's in plastic beschermende hoezen. Beschrijvingen op website kloppen met wat ik heb besteld.
2022-01-20
Marc
De eerste bestelling beviel erg goed. Eindelijk een webshop met eerlijke beschrijving van de kwaliteit van hoes en vinyl ?. Snel geleverd, veel binnenhoezen waren vernieuwd, en de hoezen voorzien van prettige plastic bescherming. Was vast niet de laatste keer.
2022-01-17
Maarten
Vorige week voor het eerst een bestelling bij LPwinkel.nl geplaatst. Binnen enkele dagen kreeg ik mijn bestelling keurig per post. De LP's waren zeer goed ingepakt, met waarschuwingsstickers 'Fragile vinyles' erop. De kwaliteit van de LP's en de hoezen waren boven verwachting. Ik blijft het nieuwe aanbod met belangstelling volgen!
2022-01-05
Jurgen Pijpker
Vandaag aangekomen de lps net uit gepakt ziet er zeer netjes uit nieuwe binnenhoesjes ook plastic hoesjes om de kaft moet ze nog luisteren nog geen tijd gehad maar zeer netjes had ik niet verwacht
2022-01-05
Rik
handige website, handig zoeken, ongelooflijk snelle levering aan huis, gisteren gekocht - vandaag ontvangen ... over het algemeen is alles in orde?
2021-12-29
alexander
Hele goeie service, leuk persoonlijk contact en echt overleg mogelijk. Supersnelle verzending en een prachtig assortiment.
2021-12-23
Kitty
Ik ben de laatste tijd bezig om mijn elpee’s , die in de loop der tijd verloren gegaan zijn door mishandeling van mijn kant, te vervangen en aan te vullen. Ik kwam via google bij de lp winkel uit. Heb een aantal lp’s gekocht, kwaliteit was conform ratings en snel bezorgd in stevige doos met mooie opberghoezen. Aanrader.
2021-12-23
Peter
Snelle en goede kwaliteit geleverd. En het was persoonlijk, dat was leuk. Alsof je in de winkel tegenover een héél aardige verkoper stond. ???
2021-12-16
Lianne
Toch steeds weer verrast hoe de kwaliteit van de platen hier is. Platen van 40 jaar oud die er niet alleen goed uitzien, maar ook nog erg goed klinken. En voor een hele fijne prijs. Ik ben iedere keer ontzettend blij met mijn aankopen die ik hier doe. M'n favoriete platenwinkel.
2021-11-11
Robbert Marrink